Uusi Vuosi Uudet kujeet? - Kara Kuumana - Johtamisen Jyväsiä

Havaintoja työelämästä ja yritysmaailmasta.

01 tammikuuta, 2018

Uusi Vuosi Uudet kujeet?

Miten suhtaudut vuoden vaihteeseen? Onko se sinulle päivä muiden joukossa vai kenties rajapyykki uuden ja vanhan välillä? Itselleni uusi vuosi on aina eräänlaisen välitilinpäätöksen aika. Hetki summata menneen vuoden kokemukset ja opetukset ja aika siirtää katse tulevaan. Uudenvuoden lupauksia en suuremmalti tee. Mielestäni itseään koskevia muutoksia voi tehdä vuoden jokaisena päivänä. Siihen ei vuoden vaihdetta tarvita.

Kara Kuumana –blogimme vuosi oli hieno! Viime vuoteen osui mukavia tapahtumia, joissa saimme olla osallisina. Olimme puhujina Profession tilaisuudessa, esillä Naisjohtajat esiin -kampanjassa ja eri panoksin Johtajatulilla (Kirsi yhtenä järjestäjänä ja Tanja työpajan pitäjänä). Bloggailua pyrimme ylläpitämään niissä rajoissa, joita työ- ja perhe-elämä antoivat myöden. Siinä samassa lanseerasimme myös Kara Kuumana Podcastit. Kerrassaan hyvä saavutus harrastajille!

Uusi vuosi tuo mukanaan uusia tuulia. Tavoitteena on uudistaa blogin ulkoasua alkuvuoden puolella. Olemme pitkään pohtineet kirjan kirjoittamista. Alustava sisällysluettelo on ollut valmiina jo tovin. Tänä vuonna pyrimme saattamaan kirjaprojektia eteenpäin. Aika näyttää miten tuon hankkeen kanssa onnistumme. Mutta näitä ennen kuitenkin toivotamme teidät tervetulleiksi Musiikkitalon kahvioon tiistaina 23.1.2018 klo 17 – 18. Ohjelmassa on paneelikeskustelu ja verkostoitumista. 

Erittäin hyvää ja uudistavaa uutta vuotta myös teille lukijamme! 

”The secret of change is to focus all of your energy, not on fighting the old, but on building the new.” -Socrates