Oletko aina haaveillut pääseväsi coachingiin? - Kara Kuumana - Johtamisen Jyväsiä

Havaintoja työelämästä ja yritysmaailmasta.

12 toukokuuta, 2017

Oletko aina haaveillut pääseväsi coachingiin?

Olen opiskelemassa sertifiointiin johtavassa Business Coach koulutusohjelmassa. Sen puitteissa tarjoan muutamalle onnekkaalle coaching kokemuksen. Teen coachingin Pro Bonona, mutta toivoisin saavani palautetta prosessin päättyessä tai coachattavan harkinnan mukaan jo sen aikana.

Teen valinnan hakemusten perusteella. Toimita hakemuksesi kalehto (at) iki.fi viimeistään 19.5.2017. Laita sähköpostin otsikoksi Haku coachingiin. Edellytyksenä coachingiin osallistumiselle on, että coachaus tehdään joko Helsingin tai Hämeenlinnan keskustan tuntumassa tai skypellä.


Hakemuksessa tulee kertoa seuraavat asiat
- Miksi haluat coachaukseen?
- Mihin asiaan haluat coachausta ja/tai mikä on coachauksen tavoite?
- Omat yhteystiedot

Coaching eli valmennus on luottamuksellinen yhteistyösuhde, jossa coach auttaa asiakasta tiedostamaan omia vahvuuksiaan ja toteuttamaan tavoitteitaan. Koska kyse on Business Coachingista, fokus on tässä tapauksessa ammatillisessa tilanteessa tai työtehtävään liittyvässä tavoitteessa.

Huomaathan, että kyse ei ole konsultoinnista vaan prosessissa tuetaan coachattavan omia kykyä löytää ratkaisuja tavoitteen mukaisesti. Työelämän kokemuksen pituudella, toimialalla tai iällä ei ole coaching suhteen luomiseksi merkitystä. Voit olla hallituksen puheenjohtaja, juuri työelämään tullut tai kaikkea siltä väliltä. Lue lisää coachingista täältä.

Jos uskot tämän kiinnostavan muitakin, niin olethan ystävällinen ja jaat viestiä eteenpäin.

Coaching kuulumisin,
Kirsi