Näin valmistaudut seminaariin - ainakin Johtajatulille! - Kara Kuumana - Johtamisen Jyväsiä

Havaintoja työelämästä ja yritysmaailmasta.

19 elokuuta, 2017

Näin valmistaudut seminaariin - ainakin Johtajatulille!

Olen kaikella intohimolla ja tekemisen palolla organisoinut ja suunnitellut lähes vuoden verran #Johtajatulet seminaariohjelmaa mahtavan tiimini kanssa. Innostus koko tiimissä on lähes huumaavaa, joten toivomme, että saamme tartutettua edes osan siitä innostuksesta jokaiseen kouluttajaan, puhujaan ja seminaarivieraaseen. Tunnelman nostattamiseksi annan teille kaikille muutaman epävirallisen vinkin Johtajatulille valmistautumiseksi. Vinkit tosin sopivat lähes minkä tahansa muunkin seminaarin osallistujille, ainakin ylätasolla!


Varustaudu kunnolla!

Kyseessä on ainutlaatuinen metsäseminaari keskellä luontoa. Vaikka Suomen luonnon päivää vietetäänkin, luonto voi näyttää sekä parhaan että pahimman puolensa. Maksimoi seminaarielämys varautumalla kunnolla säähän kuin säähän! Laita jalkaan tukevat, vettäpitävät kengät ja yllesi sään mukaiset vaatteet. Pakkaa Goretakki ja -housut, ruokailuvälineet ja juomapullo reppuun mukaan! Istuinalusta tai retkijakkara on myös kätevä. Hyttysmyrkystäkin voi olla hyötyä.
 
Someta ja livestreemaa! 

Osallistu somessa keskusteluun ennen tapahtumaa, tapahtumassa kuin tapahtuman jälkeenkin! Käytä tapahtuman virallisia hästägejä #Johtajatulet #ParempaaJohtajuutta #PartioScout. Tarjoa elämys myös niille, jotka eivät ole pääseet paikalle. Paikan päällä ei voi ladata puhelimia, joten ota mukaasi vara-akku tai jopa pari sellaista!

Tutustu muihin seminaariin tuleviin!

Kouluttajiin ja puhujiin voit tutustua etukäteen Johtajatulien nettisivuilla. Kouluttajia ja puhujia voit myös helposti seurata koostamani Twitter listan kautta. Seuraa hästägejä ja someta myös etukäteen. Näin saat selville, keitä muita paikalle on tulossa. Tee vaikka treffit Twitteristä tutun kanssa!

Ota kaikki hyöty irti työpajoista!

Jos et ole muistanut ilmoittautua työpajoihin, niin tee se heti paikan päälle saavuttuasi! (Puhujien ja kouluttajien ei tarvitse ilmoittautua työpajoihin, vaan pääsevät ilman ilmoittautumista). Kaikki matti myöhäset mahtuvat joka tapauksessa päälavalle kuuntelemaan Timo Ritakalliota, Petri Suhosta, Karoliina Jarenkoa sekä Parempaa johtajuutta 100% paneelikeskustelua. Huomioithan, että tapahtumailmoittautuminen on jo päättynyt.

Virittäydy työpajasi aiheeseen. Mieti etukäteen, mitä haluaisit kouluttajalta tai puhujalta kysyä tai mitä oman ryhmäsi kanssa keskustella. Ole aktiivinen! Puheen pitäjän tai kouluttajan tehtävä on fasilitoida ja innostaa. Sinä itse kuitenkin lopulta luot oman ainutlaatuisen kokemuksesi, olemalla aktiivisesti mukana. Jos et muista mihin työpajaan olet ilmoittautunut, niin etsi työpajavahvistus sähköpostistasi tai tiedustele asiaa infosta paikan päällä.

Verkostoidu! 

Mene rohkeasti työpajoissa tuntemattomien ryhmään! Istu ventovieraan viereen ja puhu tuntemattomien kanssa vessajonossa! Heitä läppää kouluttajien kanssa! Rohkaistu keskustelemaan uusista aiheista päivällisellä!

Muista myös tulla moikkaamaan meitä Kara Kuumana bloggaajia! Tanja on tapahtumassa kouluttajana, joten hänet löydät todennäköisimmin Parempaa Johtajuutta -teeman alueelta oranssi nimilappu rintapielestään. Minä puolestaan vastaan seminaariohjelmasta, joten liikun missä tahansa seminaariohjelman alueelta. Ehkäpä twiittaaminen paljastaa parhaiten missä liikun! Minulla puolestani on sininen nimilappu kuten kaikilla muillakin järjestäjien edustajilla.

Johtajatulilla tavataan!

Seuraa meitä myös Twtterissä
@karakuumana
@TanjaMantere
@KALehto


www.johtajatulet.partio.fi